EERSTE HULP BIJ BOEKHOUDEN

Je financiële administratie op orde

Zoek je als ondernemer begeleiding in je financiële administratie? Wil je zelf je administratie doen, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Of wil liever de volledige administratie uit handen geven?

Begeleiding van (startende) ondernemers

Neem contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik begeleid ondernemers, voornamelijk ZZP’ers, met de boekhouding. Ik zorg dat je administratie optimaal is ingericht en dat je fiscaal het maximale voordeel pakt. Zo kun jij je aandacht richten op waar jíj goed in bent. Bel of e-mail me voor een vrijblijvend gesprek.

Expertise

Ik help je met:

 • het opstarten van je onderneming
 • de inrichting van je boekhouding
 • boekhoudprogramma’s zoals Snelstart, Moneybird, E-boekhouden
 • het inboeken van je administratie
 • de fiscale correcties
 • het opstellen van de jaarrekening
 • de aangifte inkomstenbelasting en toeslagen
 • het instellen van de juiste voorlopige aanslag
 • het (tijdelijk) draaien van  je volledige financiële administratie
 • je particuliere aangifte en toeslagen
 • sparren over je onderneming

Wat ik doe

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen, dan plannen we eerst een vrijblijvende kennismaking. Jij kunt dan vertellen over je onderneming en ik krijg een beeld van de administratie en de begeleiding die daarbij nodig is.

Dienstverlening voor vast kwartaalbedrag

Bij voorkeur spreek ik een vast kwartaalbedrag af voor de dienstverlening van een boekjaar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik controleer voor dat bedrag ieder kwartaal de cijfers, doe een voorzet voor de btw-aangifte en koppel mijn bevindingen aan je terug. Als je vragen hebt over de boekhouding, kun je die altijd stellen. Deze tijd is inbegrepen in het abonnement. Na afloop van het boekjaar stel ik de jaarcijfers op, verzorg ik de aangifte inkomstenbelasting en check ik de toeslagen. Ook kijken we samen vooruit naar het nieuwe boekjaar. Uiteraard kunnen we het abonnement aanpassen aan jouw wensen.

Weten waar je aan toe bent: ook als starter!

Het is mogelijk dat je nog aan het begin van je avontuur als ondernemer staat. Dan kan ik voor een van tevoren vastgesteld bedrag kijken welke begeleiding of hulp nodig is voor jou en advies geven. Mijn ervaring is dat veel startende ondernemers aftrekposten laten liggen, waardoor ze onnodig belasting betalen en minder toeslag ontvangen.

Wie ik ben

Jarenlang heb ik ondernemers vanuit verschillende invalshoeken begeleid met de administratie. Mijn kennis heb ik opgebouwd met diverse opleidingen aangevuld met praktijkervaring. Uiteindelijk werd ik zelf getriggerd om aan het ondernemerschap te proeven en heeft dit geleid tot het bedenken, bouwen en exploiteren van een eigen escaperoom in Wijchen samen met mijn man. Deze fantastische ervaring is het duwtje geweest om als zelfstandig boekhouder te starten en op mijn eigen wijze klanten te begeleiden.

Met mijn rugzak vol ervaring heb ik besloten om fulltime te gaan doen waar mijn passie ligt en waar ik enorm van kan genieten: ondernemers begeleiden met de financiële administratie. Je hebt aan mij een nauwkeurig, gedreven en betrokken boekhouder met de ambitie om altijd het uiterste eruit te halen. Ik leer graag de persoon achter de onderneming kennen. Tot slot op heb ik een flink netwerk opgebouwd waar jij als ondernemer van kunt profiteren.

Wat het kost

Ondernemers

Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden spreken we een vaste prijs af per boekjaar.

Particulieren

De aangifte inkomstenbelasting voor particulieren verzorg ik voor € 50 per persoon. Dit bedrag is inclusief btw.

Tarief per uur

Mijn tarief voor los advieswerk is € 60 per uur (excl btw).

Volledige online begeleiding mogelijk. 

Contact

Je kunt me het bereiken via administratie@viajoyce.nl of 06 21 61 02 71. Ik doe mijn werkzaamheden vanuit huis. Afhankelijk van het tijdstip plan ik de afspraak aan huis of op een openbare externe locatie. Ook is het prima mogelijk om je online te begeleiden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

KvK 76602117

ViaJoyce hanteert de volgende Privacy verklaring en Algemene voorwaarden 

Copyright 2020 – ViaJoyce – Designed door Wout Pittens