Online cursus

FINANCIAL FLOW VOOR ZZP’ERS

Leer in 4 stappen hoe je zorgeloos je financiële administratie op orde heb en hoe je zonder gedoe je BTW- en IB-aangifte doet en maximaal fiscaal voordeel haalt.

Een ideaal stappenplan voor ZZP’ers!

Lees dan even verder...

Na het doorlopen van alle 4 onderdelen van deze cursus hoef je geen zorgen meer te hebben over je administratie en je BTW- en IB-aangifte. Ik help jou je administratie zo in te richten, dat het bijwerken een fluitje van een cent is en de verzending slechts een druk op de knop. Voor de aangifte inkomstenbelasting leer ik je welke aftrekposten je maximaal kunt benutten. Tot slot attendeer ik je op andere thema’s waar je als ZZP’er op moet letten. Zo heb je je investering snel terugverdiend!

Ik wil mijn financiën op orde en geen stress meer over mijn boekhouding😃!

Via korte video’s gecombineerd met acties en verwijzingen naar handige pagina’s, word je helemaal bijgepraat.

In 4 stappen jouw administratie op orde!

Stap 1 - Goede start

Stap 2 - BTW zonder gedoe

Stap 3 - IB met gemak

Stap 4 - Rust in je hoofd

Deelnemers hebben de cursus beoordeeld met

4.5/5

Dit vonden andere deelnemers van de cursus:

Loes Vos
Loes VosEigenaresse Loes! Lifestyle
Lees verder
Financial Flow voor ZZP'ers heeft ervoor gezorgd dat ik weer rust in mijn hoofd heb op het financiële gebied. Door de online cursus begrijp ik mijn boekhouding, weet ik wat er gaande is en op basis daarvan kan ik doelen stellen en evt. bijsturen waar nodig. Joyce legt op een fijne en begrijpelijke manier uit hoe je je bedrijf financieel moet inrichten, maar zorgt er ook voor dat je begrijpt wat je moet doen. Daarnaast zorgt Joyce er ook voor dat je 'financiële' risico's gaat beperken. Bijvoorbeeld door berekeningen voor IB en ZVW tijdig te maken, het werken met potjes, maar ook om jezelf/je bedrijf in te dekken door middel van verzekeringen en/of broodfondsen. En dat is natuurlijk voor iedereen verschillend, maar ze legt alle opties uit en zorgt ervoor dat jij keuzes kan maken zodat het aansluit op jouw onderneming/diensten. Nu ben ik zelf al een aantal jaar ondernemer, maar in het eerste hoofdstuk neemt ze je mee in welke stappen je als startende ondernemer moet doorlopen om met een goede en gezonde basis te starten. Wil jij een gezond bedrijf; boekhouding doen en begrijpen, inzicht in de financiële status en financiële toekomst waardoor je plannen en doelen kan opstellen voor jouw bedrijf en visie en ook nog eens de voortgang bewaken? Dan is het zeker een aanrader om deze cursus te volgen!
Mirjana Scheepens
Mirjana ScheepensUnveil your Sparkle - Healing, house clearing & Art
Lees verder
Cijfers en administratie zijn niet mijn hobby! Deze cursus maakt het starten van je bedrijfsadministratie heel makkelijk en overzichtelijk. Joyce zet alle stappen die je kunt zetten lekker duidelijk en helder op een rijtje. De filmpjes zijn kort, maar wel heel compleet. Je kunt per module zien welke stappen je kunt zetten om je administratie zo efficiënt en handig mogelijk op te zetten. Het bespaart je veel zoekwerk, stress en tijd wanneer je vanaf het begin met een fijn systeem werkt.
Belinda Limani
Belinda LimaniRedacteur / Marketing en communicatie
Lees verder
Deze cursus biedt inzicht in de opstart van een stevige financiële basis voor iedere ZZP'er. Het maakt administratie een stuk helderder en overzichtelijker, waardoor zelfs iemand die hier niets mee denkt te kunnen de tools krijgt om vooruit te kunnen. Inclusief goede tips en links!
Pleun Peters
Pleun PetersHolistisch psycholoog
Lees verder
Super fijne overzichtelijke cursus. Stap voor stap word je meegenomen en heb je een stevige basis in je bedrijf. De manier waarop is duidelijk en concreet, blij mee!
Jeanette Hurkens
Jeanette HurkensGedragswetenschapper en therapeut
Lees verder
De ideale basiscursus voor de startende ZZP'er met alle informatie die je nodig hebt op een overzichtelijke en heldere manier uitgelegd. Het had mij ontzettend veel uitzoektijd gescheeld als ik deze cursus had kunnen doen voordat ik startte!
Eefje van Antwerpen
Eefje van AntwerpenVertrouwenspersoon/trainer (ZZP’er)
Lees verder
Toen ik 3 jaar geleden begon met ondernemen was Joyce een baken voor financiële rust voor mij. Ik zag door de bomen het bos niet meer en de heldere uitleg van Joyce heeft mij geholpen meer grip te krijgen op mijn financiële situatie waardoor ik ook slimmere keuzes heb kunnen maken. Deze training heeft precies dit effect! Joyce legt alles helder en overzichtelijk uit, zodat je weet wat je wel (en niet) moet doen, zodat het je rust en, daar slimme keuzes, geld oplevert.
Antoon Koster
Antoon KosterAkaa Advies
Lees verder
Deze cursus is een prima begin om de startende ondernemer bewust te maken dat ondernemen wat meer is dan je inschrijven in de Kamer van Koophandel. Eigenlijk zou deze cursus verplicht moeten worden voor iedereen die zich in wil schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Rens de Jongh
Rens de JonghEigenaar administratiekantoor
Lees verder
Wanneer je wilt gaan ondernemen, zit je vaak met veel vragen. Dan geeft deze cursus je veel informatie, waar je wat aan hebt. Er wordt begonnen vanaf de basis en zelfs mijn vrouw, die er helemaal niets vanaf weet en een stukje gevolgd heeft, zei meteen, dat er erg duidelijk en eenvoudig verteld wordt. Soms gaat het wat dieper en als je er dan niet uitkomt, dan is er nog altijd de community, waar je je vragen kunt stellen.
Drs. Esther Roode-de Jong
Drs. Esther Roode-de Jongeigenaar Esthers Boekhouding (tevens MKB-BC)
Lees verder
Wil jij starten als ondernemer, volg dan vooraf aan de start de cursus Financial Flow van Via Joyce. Ze geeft je goede handvaten, tips en actiepunten voor een vliegende start van je administratie.
Marleen
MarleenZelfstandig ondernemer
Lees verder
Joyce heeft een duidelijke cursus neergezet met handige tips & tricks voor de boekhouding. Ik ben zelf een behoorlijke leek op dit gebied, maar Joyce legt helder uit wat er van je verwacht wordt en hoe je dit het beste kan inrichten
Vorige
Volgende

Wat krijg je?

Over de cursus

Financial Flow voor ZZP’ers is een online cursus die ik heb ontworpen om jou als zelfstandig ondernemer te op weg te helpen en te attenderen op belangrijke thema’s. De cursus is bedoeld voor iedereen die wil gaan starten als ondernemer of al gestart is en meer uitleg wil over de financiële administratie. Deze cursus is scherp geprijsd om zoveel mogelijk starters te kunnen helpen.

Normaal ben je voor zoveel waardevol advies minstens € 199 aan een boekhouder kwijt.

Toestemming voor cookies & gegevens

Om de online functionaliteit van deze website te verbeteren (ook makkelijk voor jou!) gebruikt deze website cookies. Door deze te accepteren, zorg je voor een fijne online ervaring op deze website.  Kies je ervoor deze te weigeren, dan kan dit een nadelige invloed hebben op de werking van deze website.